BISZKOPT WANILIOWY
- MALINA, BIAŁA CZEKOLADA– lemoniada/krem na bazie śmietany kremówki i belgijskiej białej czekolady/żelka malinowa/chrupiąca warstwa owocowa
- TRUSKAWKA, WANILIA– lemoniada/ krem na bazie śmietany kremówki, mascarpone i wanilii/ żelka truskawkowa/ chrupiąca warstwa owocowa
- PISTACJA, TRUSKAWKA – lemoniada/krem na bazie śmietany kremówki, mascarpone, pasty pistacjowej i prażonych pistacji/żelka truskawkowa/chrupiąca warstwa pistacjowa
-
MANGO,MALINA,MARAKUJA – syrop marakuja/krem na bazie śmietany kremówki i mascarpone/wkładka mango z kawałkami owoców/żelka malinowa/ chrupiąca warstwa owocowa
- PRAŻONY KOKOS, PORZECZKA - lemoniada/krem na bazie śmietany kremówki i belgijskiej białej czekolady z prażonym kokosem/żelka z czarnej porzeczki/chrupiąca warstwa owocowa
BISZKOPT KAKAOWY
- KARMEL,TRUFLE – syrop kakaowy/krem słony karmel/ krem czekoladowy na belgijskiej czekoladzie z truflami wawel/chrupiąca warstwa czekoladowa
- OWOCE LEŚNE, BIAŁA CZEKOLADA – syrop kakaowy/ krem z białej belgijskiej czekolady/żelka z owoców leśnych/chrupiąca warstwa owocowa
- OREO,PORZECZKA – syrop kakaowy/krem na bazie śmietany kremówki i mascarpone z kawałkami oreo/żelka z czarnej porzeczki/chrupiąca warstwa czekoladowa z oreo
- CZEKOLADA, PORZECZKA – syrop kakaowy/krem na bazie belgijskiej czekolady mlecznej i gorzkiej/żelka z czarnej porzeczki/chrupiąca warstwa czekoladowa
-
CZEKOLADA, WIŚNIA - syrop kakaowy/krem na bazie belgijskiej czekolady gorzkiej/żelka wiśniowa/chrupiąca warstwa czekoladowa
- Na życzenie klienta torty możemy nasączyć dopasowanym do smaku alkoholem
TORTY WEGAŃSKIE
- MALINA, WANILIA - biszkopt waniliowy/krem waniliowy, żelka malinowa na agarze
- TRUSKAWKA, WANILIA - biszkopt waniliowy/krem waniliowy, żelka truskawkowa na agarze
- MANGO,MALINA - biszkopt waniliowy/krem z kawałkami mango/żelka malinowa na agarze
- CZEKOLADA, PORZECZKA – biszkopt kakaowy/krem czekoladowy na bazie belgijskiej czekolady/żelka z czarnej porzeczki na agarze/chrupiąca warstwa czekoladowa
-
PISTACJA, TRUSKAWKA - biszkopt pistacjowy/krem na bazie 100%pasty pistacjowej/ żelka truskawkowa na agarze
- Na życzenie klienta torty możemy wykonać na mące bezglutenowej jednak będą one posiadać śladowe ilości glutenu lub w opcji z zamiennikami cukru