Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Wegańskie torty,desery i ciasta z M.Rietz Gdańsk NOWY PROGRAM

2 sierpnia @ 09:00 - 3 sierpnia @ 17:00

1900zł

Zupełnie nowy i jedyny taki program w Polsce – dodatkowo przepisy przerobione na bezglutenowe i bez cukrowe tam gdzie to możliwe

W programie

Torty:
– pistacja wiśnia (mus pistacja, mus wiśnia,żelka wiśniowa, prażynka pistacjowa)
– Tort orzech laskowy czekolada (mus orzech laskowy, krem czekoladowo-budyniowy, prażynka lotus)
– Tort chałwa owoce leśne brownie (brownie, biszkopt waniliowy, mus chałwowy, curd owoce leśne
– Tort mango malina marakuja ( biszkopt marakuja, żelka malinowa, krem malinowy, insert mango)

Desery:
– Mus jeżynowo-sernikowy, krem jeżynowy, leśny mech – zamsz
– Jogurtowy mus mango, krem mango, biszkopt porzeczkowy – polewa twarda
– ciasto marchewkowe z musem mleczna czekolada
– Panacotta pomarańczowa z owocami i karmelem
– Tartaletka z kremem na czekoladzie owocowej

Ciasta
– Sernik pieczony lotus
– Tarta tonka, gorzka czekolada
– Brownie z ganachem ubijanym , pekanami i orzechami
– Tarta czekolada mleczna, gorzka, wiśnia i pralina laskowa

 

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy

Trenerka: Marta Rietz

Koszt: 1900 zł

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

Szczegóły

Początek:
2 sierpnia @ 09:00
Koniec:
3 sierpnia @ 17:00
Koszt:
1900zł
Kategoria Wydarzenie:

Miejsce

Gdańsk
Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
Gdańsk, 80-524
+ Mapa Google