Zupełnie nowy i jedyny taki program w Polsce – dodatkowo przepisy przerobione na bezglutenowe i bez cukrowe tam gdzie to możliwe
W programie
Torty:
– pistacja wiśnia (mus pistacja, mus wiśnia,żelka wiśniowa, prażynka pistacjowa)
– Tort orzech laskowy czekolada (mus orzech laskowy, krem czekoladowo-budyniowy, prażynka lotus)
– Tort chałwa owoce leśne brownie (brownie, biszkopt waniliowy, mus chałwowy, curd owoce leśne
– Tort mango malina marakuja ( biszkopt marakuja, żelka malinowa, krem malinowy, insert mango)
Desery:
– Mus jeżynowo-sernikowy, krem jeżynowy, leśny mech – zamsz
– Jogurtowy mus mango, krem mango, biszkopt porzeczkowy – polewa twarda
– ciasto marchewkowe z musem mleczna czekolada
– Panacotta pomarańczowa z owocami i karmelem
– Tartaletka z kremem na czekoladzie owocowej
Ciasta
– Sernik pieczony lotus
– Tarta tonka, gorzka czekolada
– Brownie z ganachem ubijanym , pekanami i orzechami
– Tarta czekolada mleczna, gorzka, wiśnia i pralina laskowa
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
Trenerka: Marta Rietz
Koszt: 1900 zł
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona