Kurs dla osób, które pierwsze tortowanie mają już za sobą, dla tych którzy chcą nauczyć się stawiać torty piętrowe ale też dla tych którzy zainteresowani są technikami dekoratorskimi.
W programie kursu:
– dwa 4 piętrowe torty
– 6 smaków, żelki, kremy, prażynki i frużeliny
– tynkowanie, kancik, barwienie tynku na ciemny kolor
– techniki dekoratorskie takie jak
– sugar sheet
– papieru opłatkowy
– izomalt
– jadalny tiul i materiał
– stawienie tortu piętrowego, wycena, transport, know-how.
– CIEMNY TYNK
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
Każdy uczestnik otrzyma 8 kawałków tortów po jednym z każdego smaku.
Trenerka: Marta Rietz
Koszt: 2000 zł
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona