Szkolenie od którego warto zacząć swoją przygodę
Rodzaje środków żelujących, różnica w konsystencji klasycznych kremów cukierniczych, przekrój klasyków cukiernictwa to tylko nieliczne aspekty tego szkolenia.
Menu warsztatowe:
1) Tort: Miód/ananas-mandarynka-imbir/ jaśmin i wanilia
2) Choux: Kakao/czarna porzeczka/ krem kwaśna śmietana
3) Monoporcja: Kawa/ mascarpone/ amaretto / pekan
4) Tarta: owoce sezonowe
5) Breton: Masło/ krem pistacjowy/konfitura truskawka
6)Financierki: Miód, karmel, cocoa nibs
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
koszt 1100 zł
Trenerka : Magdalena Adamska
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona