Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Solidne podstawy cukiernictwa z Magdaleną Adamską Gdańsk

6 września @ 09:00 - 20:00

1100

Szkolenie od którego warto zacząć swoją przygodę

Rodzaje środków żelujących, różnica w konsystencji klasycznych kremów cukierniczych, przekrój klasyków cukiernictwa to tylko nieliczne aspekty tego szkolenia.

Menu warsztatowe:

1) Tort: Miód/ananas-mandarynka-imbir/ jaśmin i wanilia

2) Choux: Kakao/czarna porzeczka/ krem kwaśna śmietana

3) Monoporcja: Kawa/ mascarpone/ amaretto / pekan

4) Tarta: owoce sezonowe

5) Breton: Masło/ krem pistacjowy/konfitura truskawka

6)Financierki: Miód, karmel, cocoa nibs

 

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy

koszt 1100 zł

Trenerka : Magdalena Adamska

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

Szczegóły

Data:
6 września
Czas:
09:00 - 20:00
Koszt:
1100