Szkolenie SŁODKI STÓŁ to baza do wykonywania realizacji urodzinowych, weselnych czy firmowych.
Nauczę Was deserków, które idealnie sprawdzają się przy takiej realizacji, opowiem jak dobierać ilości deserów do okazji, jak stylizować słodki stół i zdradzę całe know-how z przygotowań zbierane przez 8 lat mojego doświadczenia w branży weselnej
Desery jakie wykonamy na szkoleniu:
Aranżacja słodkiego stołu
Omówienie pakowania, transportu, umowy z klientem, organizacji
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
Trenerka : Marta Rietz
Koszt 1400 zł
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona