Kurs dla osób początkujących lub tych, które dopiero chcą zacząć przygodę z tortami.
Ustabilizujemy podstawową wiedzę cukierniczą 🙂 Wyeliminujemy błędy i skończymy z niestabilnymi kremami 🙂
W programie kursu:
– idealny biszkopt, stabilny, wilgotny, pyszny
– środek tortu czyli nasączenie, kremy, frużeliny i prażynki
– mini beziki idealne do dekoracji tortów
– tynkowanie, barwienie tynku i kancik
– kolorowy drip
– zabezpieczenie kwiatów
– aranżacja dekoracji na torcie
– omówienie ilości porcji i wycena tortów
Każdy uczestnik wykona swój własny tort i zabierze go ze sobą
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo do zmiany koloru, formy, kształtu wykonywanych pozycji szkolenia
Trenerka : Marta Rietz
Koszt szkolenia 1000 zł
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona