Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • wydarzenie już minęło.

NOWOŚĆ Tarty i tartaletki z Patrykiem Szczepańskim Gdańsk

2 czerwca @ 09:00 - 18:00

1000

Tarty i tartaletki w nowoczesnej formie

Wszystko o cieśnie kruchym i 5 rodzajów spodów

Połączenie struktur i smaków jakich nie znajdziecie nigdzie indziej

Szkolenie prowadzone od podstaw dla osób, które stawiają pierwsze kroki w cukiernictwie ale i dla tych, którzy chcą poszerzyć swoją ofertę o niebanalne połączenia smakowe

Na szkoleniu wykonamy

1) morela / mango / jogurt

(Chrupiące ciasto kruche, krem mango- morela, wilgotny biszkopt jogurtowy , supreme mango – morela, kruszonka)
2) malina / mleczna czekolada / kardamon / limonka
(Kakaowe ciasto kruche, flourless chocolate cake, creamy z mlecznej czekolady z limonka i kardamonem, żel malinowy , świeże maliny)
3) lukrecja / truskawki / biała czekolada
( Sable breton karmelowe , żelka truskawkowa , creamy migdałowe, świeże truskawki, ubijany ganache z białej czekolady z dodatkiem lukrecji)
4) czarna porzeczka / cytryna / Philadelphia
Ciasto kruche Linzer, krem migdałowo – cytrynowy, ,creamy z czarnej porzeczki,supreme z czarnej porzeczki, świeże borówki )
5) marakuja / imbir / mascarpone
(Orzechowy chrupiący spód ,creamy z marakuji,  żel z ananasa i imbiru, ubijany krem  orzechowy )

koszt 1000 zł

Trener: Patryk Szczepański

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

Szczegóły

Data:
2 czerwca
Czas:
09:00 - 18:00
Koszt:
1000