
Tarty i tartaletki w nowoczesnej formie
Wszystko o cieśnie kruchym i 5 rodzajów spodów
Połączenie struktur i smaków jakich nie znajdziecie nigdzie indziej
Szkolenie prowadzone od podstaw dla osób, które stawiają pierwsze kroki w cukiernictwie ale i dla tych, którzy chcą poszerzyć swoją ofertę o niebanalne połączenia smakowe
Na szkoleniu wykonamy
1) morela / mango / jogurt
(Chrupiące ciasto kruche, krem mango- morela, wilgotny biszkopt jogurtowy , supreme mango – morela, kruszonka)
2) malina / mleczna czekolada / kardamon / limonka
(Kakaowe ciasto kruche, flourless chocolate cake, creamy z mlecznej czekolady z limonka i kardamonem, żel malinowy , świeże maliny)
3) lukrecja / truskawki / biała czekolada
( Sable breton karmelowe , żelka truskawkowa , creamy migdałowe, świeże truskawki, ubijany ganache z białej czekolady z dodatkiem lukrecji)
4) czarna porzeczka / cytryna / Philadelphia
Ciasto kruche Linzer, krem migdałowo – cytrynowy, ,creamy z czarnej porzeczki,supreme z czarnej porzeczki, świeże borówki )
5) marakuja / imbir / mascarpone
(Orzechowy chrupiący spód ,creamy z marakuji, żel z ananasa i imbiru, ubijany krem orzechowy )


koszt 1000 zł
Trener: Patryk Szczepański

Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
- wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
- e-mail szkolenia@martarietz.pl
- Jeśli masz pytania dzwoń 508194487
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona