Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • wydarzenie już minęło.

NOWOŚĆ Monoporcje w zamszu

1 czerwca @ 09:00 - 18:00

950

Po szkoleniu z monoporcji w polewie przyszła pora na deserki w zamszu:)

Zamsz z puszki – jak sobie z nim radzić, który najbardziej wydajny, jak nakładać

Zamsz z kompresora – jak zrobić, czym barwić, jak przechowywać

Smaki jakie zaproponował Sasha to:

1. Cytrus ( dacquoise migdałowy nasączony limoncello, z curdem cytrusowym, żelką z grejpfruta i musem cytrynowym)

2. Torcik truskawkowy (prażynka z prażonym migdałem, finansjer waniliowy z malinami, kompot z truskawki z miętą bazylią i czerwonym pieprzem, mus śmietankowy.

3. Czekoladowe ciastko (Brownie , konfitura z jeżyny, cremo jeżyna, mus czekoladowy)

4.orzech laskowy (biszkopt orzechowy, żel waniliowy , mus orzech laskowy)

 

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy

Kosz szkolenia: 950 zł

Trener: Oleksander Khrystiuk

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

Szczegóły

Data:
1 czerwca
Czas:
09:00 - 18:00
Koszt:
950
Kategoria Wydarzenie: