Po szkoleniu z monoporcji w polewie przyszła pora na deserki w zamszu:)
Zamsz z puszki – jak sobie z nim radzić, który najbardziej wydajny, jak nakładać
Zamsz z kompresora – jak zrobić, czym barwić, jak przechowywać
Smaki jakie zaproponował Sasha to:
1. Cytrus ( dacquoise migdałowy nasączony limoncello, z curdem cytrusowym, żelką z grejpfruta i musem cytrynowym)
2. Torcik truskawkowy (prażynka z prażonym migdałem, finansjer waniliowy z malinami, kompot z truskawki z miętą bazylią i czerwonym pieprzem, mus śmietankowy.
3. Czekoladowe ciastko (Brownie , konfitura z jeżyny, cremo jeżyna, mus czekoladowy)
4.orzech laskowy (biszkopt orzechowy, żel waniliowy , mus orzech laskowy)
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
Kosz szkolenia: 950 zł
Trener: Oleksander Khrystiuk
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona