Chcesz zorganizować słodki kącik?
Stawiasz pierwsze kroki w świecie słodkich stołów?
Interesują Cię nowe desery i kompozycje smakowe?
To szkolenie będzie idealne dla Ciebie
Na szkoleniu wykonamy:
1. Magdalenki: wilgotne, aromatyczne ciasto na bazie palonego masła i orzechów pekan , zapiekane z nadzieniem „Pâte de fruit” z brzoskwini i soku z bergamotki
2. Rocher – ubijany ganache z mlecznej czekolady / płynna pralina z orzechów laskowych i syropu klonowego / chrupiącą polewą rocher z prażynkami francuskimi
3. Citronetka – orzeźwiająco kwaśny curd z marakui / idealne migdałowe ciasteczko / natural glaze / opalana beza
4. Musowa Kostka – mus z serka Philadelphia / nadzienie z truskawek i bazylii / rozetka z kremu / idealne kruche migdałowe ciasteczko / zamsz czekoladowy
5. Rajskie Jabłuszko – krem z białej czekolady i wanilii / nadzienie z karmelizowanych jabłek z cynamonem / chrupiącą migdałowa kruszonka / błyszcząca polewa, która nie klei się w dotyku
Przygotuj się z nami do sezonu
W programie wykonywanie deserów – PROGRAM NIE ZAWIERA ARANŻACJI I OMÓWIENIA LOGISTYKI SŁODKIEGO STOŁU takie informacje uzyskacie na szkoleni „Słodki stół weselny desery + organizacja”
Trenerki: Katarzyna Chudy-Kamola I Marlena Doroś

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
Koszt :1300 zł
Trenerki: Katarzyna Chudy i Marlena Doroś

Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
- wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
- e-mail szkolenia@martarietz.pl
- Jeśli masz pytania dzwoń 508194487
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona