Jak zamknąć smak w 120 ml ?
Patryk Szczepański wie to najlepiej
Wykonacie aż 6 kompozycji smakowych:
1) Mango / Kawa / Mleczna czekolada
(Redukcja z kawy, krem mango, ciastko kawowe, salsa mango, krem straciatella z mleczna czekolada)
2) Rum / Ananas / Wanilia
(Ciasto.drozdzowe baba rhum, compote z pieczonego karmelizowanwgo ananasa, ubijany krem waniliowy, kawior karmelowy)
3) Matcha / Malina / Orzech laskowy
(Galaretka malinowa , ubijany ganache z białej czekolady z herbata matcha, creamy z orzechów laskowych, pate choux , supreme malinowe)
4) Sezam / Pomarańcza / Wiśnia
(Mus chałwowy, żel z wiśni i pomarańczy, magdalenka pomarańczowa, crunch sezamowy, nanelaka z mlecznej czekolady z pomarańczą)
5) Biała czekolada / Cytryna / Bazylią
(Creamy bazyliowe / żel cytrynowy z yuzu / lekki mus z białej czekolady na bazie białka)
6) Morela / Migdał / Pistacja
(Wilgotny biszkopt pistacjowy ,sos z prażonych migdałów, kruszonka migdałowa, creamy morelowa, ubijany gamache pistacjowy, chrupiacy „kamyczki”)

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
koszt 1000 zł
Trener: Patryk Szczepański

Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
- wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
- e-mail szkolenia@martarietz.pl
- Jeśli masz pytania dzwoń 508194487
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona