Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

NOWOŚĆ Ciasto parzone

17 sierpnia @ 09:00 - 18:30

1100zł

Ciasto parzone to jedno z bardziej wymagających ciast

Pod okiem Michała poznacie wszystkie tajniki wypieku i stworzycie słodkie dzieła sztuki

Szkolenie prowadzone od podstaw

Zakres szkolenia:

1.Ptyś egzotyczny
Krem malibu/patissier-mango/sos czerwona pomarańcza-mango/2.Ptyś karmelowy
Krem słony karmel/namelaka pekan/słony karmel z soją3.Ekler malinowy
Cremeux malinowe/galaretka malina -yuzu/ganache waniliowy/kompresowane figi/4.Tartaletka z krakulinem
Pate a choux/krem mleczna czekolada-orzech/krem czekoladowy/kamień bezowy-pekan/
5.Paris Brest pistacja
Pate a chuox pistacjowe/krem pistacjowy/pralina pistacjowa/konfitura z ananasa z estragonem/świeże maliny

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy

Trener: Michał Wiśniewski

Koszt 1100 zł

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

 

Szczegóły

Data:
17 sierpnia
Czas:
09:00 - 18:30
Koszt:
1100zł
Kategoria Wydarzenie:

Miejsce

Gdańsk
Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
Gdańsk, 80-524
+ Mapa Google