Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

NOWOŚĆ Beza po mistrzowsku

13 lipca @ 09:00 - 18:30

1100zł

Szkolenie z bezy jakiego jeszcze nie ma w Polsce! Pod okiem Mistrza, doświadczonego cukiernika i trenera dowiecie się wszystkiego o bezie! Klasyczna pavlova to zdecydowanie za mało – zapraszamy na coś extra!

Zakres szkolenia:

1.Podwójnie zapiekana beza czekoladowo- pekanowa/karmel z herbatą Lapsang/krem mascarpone z paloną czekoladą/karmelizowane orzechy pekan w marakuji/świeża marakuja

2.Tarta z bezą marakujową/bezikami z kokosem/Lemon Curd marakujowy/tatar z arbuza z melisą i hibiskusem

3.Tort rokitnik z bezą włoską/sernik kokosowy/biszkopt migdałowy z nibsami czekoladowymi

4.Monoporcja bezowa /salsa ananas-pomarańcza-rozmaryn/ganache malibu/Matcha/cremeux jeżyna-yuzu/

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy

Trener: Michał Wiśniewski

Koszt 1100 zł

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

 

Szczegóły

Data:
13 lipca
Czas:
09:00 - 18:30
Koszt:
1100zł
Kategoria Wydarzenie:

Miejsce

Gdańsk
Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
Gdańsk, 80-524
+ Mapa Google