Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Monoporcje foremkowe w polewie z Patrykiem Szczepańskim Gdańsk

20 września @ 09:00 - 18:00

1100

Monoporcje to w dalszym ciągu ciasteczka, które wiodą prym<3

Sprawdzają sie do witryny , na słodki stół lub jako deser w karcie

Niebanalne połączenia smakowe, podejście technologiczne do cukiernictwa i skupienie się na różnych polewach lustrzanych to atut tego szkolenia

Kompozycje smakowe tej edycji:

1) Mango / Trawa cytrynowa / Cytryna
(chrupka cytrynowa / magdalenka waniliowa / supreme cytrynowe / galaretka mango z trawą cytrynową / polewa „nappage”)

2)Mleczna czekolada / Malina / Mięta
(financier kakaowy z malinami / creamy z mlecznej czekolady / żelka malinowa z mietą / polewa malinowa / świeże maliny)

3)Ciemna czekolada / Banan / Kawa
(brownie czekoladowe / smażone banany / creamy kawowe / mus z ciemnej czekolady / polewa ciemna „mirror glacage”

4)Karmel / Sos sojowy / Orzeszki ziemne
(biszkopt tygrysi / creamy z orzeszków ziemnych/ karmel z sosem sojowym / ubijany krem karmelowy, polewa karmelowa „nappage” / polewa rocher)

5)Sezam / migdał / Kokos
Financier migdałowow sezamowy / chrupka sezamowa / creamy migdałowe / mus kokosowy / polewa z białej czekolady)

 

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE  a Trener ma prawo do zmiany koloru, formy, kształtu wykonywanych pozycji szkolenia

koszt 1100 zł

Trener: Patryk Szczepański

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

Szczegóły

Data:
20 września
Czas:
09:00 - 18:00
Koszt:
1100