Monoporcje to w dalszym ciągu ciasteczka, które wiodą prym<3
Sprawdzają sie do witryny , na słodki stół lub jako deser w karcie
Niebanalne połączenia smakowe, podejście technologiczne do cukiernictwa i skupienie się na różnych polewach lustrzanych to atut tego szkolenia
Kompozycje smakowe tej edycji:
1) Mango / Trawa cytrynowa / Cytryna
(chrupka cytrynowa / magdalenka waniliowa / supreme cytrynowe / galaretka mango z trawą cytrynową / polewa „nappage”)
2)Mleczna czekolada / Malina / Mięta
(financier kakaowy z malinami / creamy z mlecznej czekolady / żelka malinowa z mietą / polewa malinowa / świeże maliny)
3)Ciemna czekolada / Banan / Kawa
(brownie czekoladowe / smażone banany / creamy kawowe / mus z ciemnej czekolady / polewa ciemna „mirror glacage”
4)Karmel / Sos sojowy / Orzeszki ziemne
(biszkopt tygrysi / creamy z orzeszków ziemnych/ karmel z sosem sojowym / ubijany krem karmelowy, polewa karmelowa „nappage” / polewa rocher)
5)Sezam / migdał / Kokos
Financier migdałowow sezamowy / chrupka sezamowa / creamy migdałowe / mus kokosowy / polewa z białej czekolady)
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo do zmiany koloru, formy, kształtu wykonywanych pozycji szkolenia
koszt 1100 zł
Trener: Patryk Szczepański
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona