Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Monodesery 2.0 z Krzysztofem Ilnickim – Gdańsk

28 lipca @ 09:00 - 18:30
1500zł

Monoporcje – desery, które są totalnym top w ostatnich latach. Pełnia smaku zamknięta w małym, butikowym ciasteczku.

Na szkoleniu wykonacie 4 monodesery w takich smakach jak:

1.Pomarańcza – wanilia – dacquoise pomarańczowy/konitura pomarańczowa/krem budyniowy pomarańczowy/ mus pomarańcza/wanilia/ganache

2.Czekolada – rum- dacquoise kakaowy/krem czekolada-rum/mus czekoladowy/glazura kakaowa

3.Owoce leśne – biała czekolada – ciastko kruche malinowe/konfitura owoce leśne/cremeux owoce leśne/mus biała czekolada/polewa twarda

4.Mango – limonka- genoise/curd limonka/mus mango-limonka/glazura mango/ka dekoracyjna

 

Nauczycie się robić:

  • krem i mus czekoladowy
  • curd limonka, mus mango-limonka i glazura mango
  • kruche ciastko malinowe, konfitura, cremeux owoce leśne
  • mus z białej czekolady, polewa twarda
  • mus pomarańczowy, krem budyniowy

Dodatkowo wykonamy klasyczny deser z ciasta parzonego 🙂

5.Paris brest – ciasto parzone/słony karmel/krem słony karmel. Polewa twarda/krem chantilly

Koszt : 1500 zł

Trener: Krzysztof Ilnicki

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

 

Szczegóły

Data:
28 lipca
Czas:
09:00 - 18:30
Koszt:
1500zł
Kategoria Wydarzenie:

Miejsce

Gdańsk
Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/20
Gdańsk, 80-524