Monoporcje – desery, które są totalnym top w ostatnich latach. Pełnia smaku zamknięta w małym, butikowym ciasteczku.
Na szkoleniu wykonacie 4 monodesery w takich smakach jak:
1.Pomarańcza – wanilia – dacquoise pomarańczowy/konitura pomarańczowa/krem budyniowy pomarańczowy/ mus pomarańcza/wanilia/ganache
2.Czekolada – rum- dacquoise kakaowy/krem czekolada-rum/mus czekoladowy/glazura kakaowa
3.Owoce leśne – biała czekolada – ciastko kruche malinowe/konfitura owoce leśne/cremeux owoce leśne/mus biała czekolada/polewa twarda
4.Mango – limonka- genoise/curd limonka/mus mango-limonka/glazura mango/ka dekoracyjna
Nauczycie się robić:
Dodatkowo wykonamy klasyczny deser z ciasta parzonego 🙂
5.Paris brest – ciasto parzone/słony karmel/krem słony karmel. Polewa twarda/krem chantilly
Koszt : 1500 zł
Trener: Krzysztof Ilnicki
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona