Makaroniki to urocze ciasteczka, które sprawiają wiele kłopotów 🙂
Szkolenie z Magdą rozłoży je na czynniki pierwsze i sprawi, że nie będą już takie straszne a praca z nimi zamieni się w przyjemność <3
Na szkoleniu wykonacie korpusy dwoma metodami
– beza francuska
– beza włoska
Pokażemy też jak wykonać makaroniki na białku sproszkowanym
Wykonamy również makaronik WEGAŃSKI
Smaki jakie zaproponowała Magda to:
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
koszt 1100 zł
Trenerka : Magdalena Adamska
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona