Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

  • wydarzenie już minęło.

Makaroniki na 2 metodach + wegański makaronik z Magdaleną Adamską Gdańsk

14 czerwca @ 09:00 - 17:00

1100

Makaroniki to urocze ciasteczka, które sprawiają wiele kłopotów 🙂

Szkolenie z Magdą rozłoży je na czynniki pierwsze i sprawi, że nie będą już takie straszne a praca z nimi zamieni się w przyjemność <3

Na szkoleniu wykonacie korpusy dwoma metodami

– beza francuska

– beza włoska

Pokażemy też jak wykonać makaroniki na białku sproszkowanym

Wykonamy również makaronik WEGAŃSKI

Smaki jakie zaproponowała Magda to:

  • Ganache czekoladowy z masłem orzechowym, cremeux caramel
  • Ganache pistacjowy, pralina pistacjowa
  • Ganache wegański czekolada mleczna/marakuja
  • Ganache Baileys, kawa
  • Ganache na karmelu z marakują, konfitura egzotyczna
  • Cheescake słony kokos i konfitura z pieczonych ananasow i kalmansi

ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy

koszt 1100 zł

Trenerka : Magdalena Adamska

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

Szczegóły

Data:
14 czerwca
Czas:
09:00 - 17:00
Koszt:
1100
Kategoria Wydarzenie: