Poznaj autorskie przepisy Krzysztofa Ilnickiego – to nowe szkolenie od podstaw, które pozwoli zagłębić się w cukiernictwo Mistrza
W programie:
1. Czekolada dubajska (temperowanie czekolady, nadzienie Ciemino, pralinie pistacjowa)
2. pączek drożdżowy (fermentacja ciasta, konfitura, chantilly, cremeux)
3. egzotyczny deser w szkle (creme brulée, creme patissiere, kruche, konfitura egzotyczna)
4. Sernik baskijski (samo przez się…)
5. pavlova (beza octowa, creme diplomat porzeczkowy)
Koszt : 1500 zł
Trener: Krzysztof Ilnicki
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona