Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

Ciasto drożdżowe i półfrancuskie

14 lipca @ 09:00 - 18:00

1100

Długo wyczekiwany temat, który wprowadzi Was w świat ciasta drożdżowego i półfrancuskiego w słodkiej odsłonie 🙂

Na szkoleniu wykonamy:

croissant maślany

pain au chocolat

Kardamonka

Brioche

Brioche z karmelem

Brioche z kremem śmietankowym

Bułka mleczna z czekoladą

Drożdżówka z twarogiem i orzechem pekan

Szkolenie prowadzone jest od podstaw

 


ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy

Kosz szkolenia: 1100 zł

Trener: Oleksander Khrystiuk

 

Jak zapisać się na warsztaty?

Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:

  • wiadomość na fb Cukiernicze Atelier M.Rietz Szkolenia
  • e-mail szkolenia@martarietz.pl
  • Jeśli masz pytania dzwoń 508194487

Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.

Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.

Ilość miejsc ograniczona

Szczegóły

Data:
14 lipca
Czas:
09:00 - 18:00
Koszt:
1100
Kategoria Wydarzenie: