Długo wyczekiwany temat, który wprowadzi Was w świat ciasta drożdżowego i półfrancuskiego w słodkiej odsłonie 🙂
Na szkoleniu wykonamy:
croissant maślany
pain au chocolat
Kardamonka
Brioche
Brioche z karmelem
Brioche z kremem śmietankowym
Bułka mleczna z czekoladą
Drożdżówka z twarogiem i orzechem pekan
Szkolenie prowadzone jest od podstaw
ZDJĘCIA SĄ PODGLĄDOWE a Trener ma prawo zmienić foremkę, kształt i kolor wykonywanych słodyczy
Kosz szkolenia: 1100 zł
Trener: Oleksander Khrystiuk
Jak zapisać się na warsztaty?
Napisz i zarezerwuj miejsce na konkretny temat:
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia warsztatów oraz skrypt z przepisami.
Organizator zapewnia wszystkie niezbędne materiały szkoleniowe oraz fartuchy na czas trwania szkolenia. Wszystkie wypieki uczestnicy zabierają ze sobą.
Ilość miejsc ograniczona